WORKSHOP
Ballet voor volwassenen met An De Kryger

ZONDAG 28 APRIL 2019 & ZONDAG 05 MEI 2019
10u - 12u
Volwassenen (beginners)
28 EUR (voor 2 zondagen, dus 4u in totaal)

Zin om eindelijk zélf eens de stap te zetten of om een oude liefde terug op te pikken? Dan is deze laagdrempelige balletworkshop beslist iets voor jou! Schrijf je snel in en krijg de balletmicrobe te pakken…

Schrijf je hier in

Workshop 7:
Afrikaanse dans met Sonja Van Bockstaele

ZATERDAG 18 mei 2019
19u - 21u
Jongeren en volwassenen
15 EUR

Kom samen met ons een avondje genieten van de Afrikaanse vibes met live percussie!
Deze workshop wordt gegeven door Sonja Van Bockstaele. Ze kreeg haar opleiding bij een aantal bekende meesters in Europa. Ze trok ook zelf naar Guinea, Mali en Burkina Faso om er zich te verdiepen in de traditionele dans en cultuur; een zoektocht naar het belang en de essentie van dans in het huidige Afrika. Zij tourde als enig blank lid met het ballet ‘les merveilles de Guinée’ onder leiding van Kemoko Sano en werkte als dansdocente en choreografe in binnen- en buitenland. De laatste jaren richt ze zich meer en meer op ‘Afro-comtemporaine’ waarbij elementen van hedendaagse en traditionele dans in elkaar vloeien.

Schrijf je hier in

Workshop 8:
Breakdance met Victor Tanyi

WOENSDAG 22 mei 2019
16u15 - 17u45
4de lj, 5de lj, 6de lj, 1ste mb, 2de mb
(= 9 tot 14 jaar) - beginners
12 EUR

Altijd al eens willen weten hoe een breakdance battle eruit ziet? Dan hebben wij de ideale workshop voor jou! Victor Tanyi leert jullie alles wat er te weten valt over deze coole dansstijl.

Schrijf je hier in

INSCHRIJVINGEN WORDEN 1 WEEK OP VOORHAND AFGESLOTEN.